© 2013 - 2020, FirmaGuide.no, Alle rettigheter forbeholdt Walle Inter Media. - Kontakt oss - Sidekart
Annonse
Artikkel
Beste Nettbutikk
Eiendomsmegler.no
Firma Guide
Et kvalitetskjøkken gir boligen ekstra varig verdi – velg også stabile håndverkere
Å velge et kalitetskjøkken, som koster noen kroner mer enn de aller enkleste modellene, vil være en investering i boligens verdi. For noen handler det kanskje om å pusse opp for å selge, men for de aller fleste er det den langsiktige verdien ved et kvalitetskjøkken som gjør at boligen vil være mer verdt også fram i tid.

Når man da investerer i for eksempel et AUBO kjøkken, er det viktig at man ikke bare kjøper et godt kjøkken fra en godkjent forhandler, men dessuten passer på at de andre håndverkerne vet hva de driver med.

Pass på å velge selskaper med en historie
Det finnes mange oppstartselskaper som tilbyr håndverkertjenester. De kan mange ganger tilby lavere priser, både fordi de ønsker å slå seg opp i markedet og fordi de kanskje ikke leverer akkurat den samme tjenesten som de mer etablerte selskapene.

Det finnes selvfølgelig mange gode håndverkere også blant i gruppen nystartede og veldig små selskaper, men det kan være vanskelig for en amatør å vurdere dette. Det er enklere for profesjonelle entreprenører å benytte seg av mindre underleverandører, da de kan vurdere risikoen som følger med mindre erfaren arbeidskraft.

For privatpersoner er det mange ganger enklest å helt enkelt vurdere et selskap etter hvor lang historie det har. En elektriker eller rørlegger som har vært i bransjen i for eksempel ti år, og som har levert sunne regnskap i den perioden, vil sannsynligvis være tilgjengelig også om noen år.

Det betyr ikke bare at det blir enklere å få løst eventuelle garantier eller reklamasjoner, men dessuten at selskapet faktisk har et rykte å ta vare på.

Det betyr at det er mindre sannsynlig at de helt enkelt slurver med jobben. Samtidig er det også viktig å høre på hva forhandleren av kjøkkenet sier, de kan anbefale seriøse firmaer som også har erfaring med de samme produktene.